Finaste lillflickan

2 kommentarerSkriv en kommentar

  1. En fin liten bild,måste vara skönt att det närmare sig med förlossningen.Ha en skön vecka.Ana

  2. Oh… blir varm om hjärtat, ett nytt litet liv…underbart!
    Blundar och försöker förtränga den där rösten ”urmodern” som finns någonstans inom mig. Hon, urmodern, har en underlig förmåga att med saknad i rösten sätter frön av saknad. Skakar lite på huvudet och kommer tillbaka till verkligheten när min/vår (Skruttens) underbara lillasyster, talar om att hon faktiskt är här nu och vill ha mat. Tiden med ”magen” är förbi och hur underligt det än låter, saknar jag den en smula… galet eller hur…
    Hoppas att ni har det gott 🙂

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.