Ana om sjuka barn på dagis

”Jag har jobbat på förskola innan jag gick in i väggen,och jag håller till fullo med dig.Tänk om alla föräldrar kunde komma och hämta sina små liv som mår skit direkt och inte vänta ett antal timmar.Hur kul är det att få ligga och kräkas eller ha hög feber på förskolan,nej isådana lägen vill väl stora som små vara hemma i sin egen säng.Jag läste om Petter och han verkar vara en mycket omtänksam förälder.
Ana”

Svar: Tack för din kommentar Ana. Men jag fattar inte hur föräldrar funkar som gör så här. Jag tror att det är många av oss som undrar om dessa föräldrar egentligen finns. Vad ursäktar de sig med? Hur resonerar de? Varför ställer inte förskolan större krav på dem? Varför tar inte rektorn genast ett allvarligt snack med dem? Skriv gärna igen och berätta, för jag är helt oförstående inför dessa föräldrar. Och att de får hålla på.