Petter – cool pappa

Altombarn har ställt lit pappafrågor till Petter, för att kolla hur bra han är som förälder. Och han verkar riktigt bra.
Speciellt gillar jag det där att han direkt avbryter ett viktigt möte och åker och hämtar sitt kräksjuka brn på dagis.
Det borde alla föräldrar göra.

3 kommentarer

Jag har jobbat på förskola innan jag gick in i väggen,och jag håller till fullo med dig.Tänk om alla föräldrar kunde komma och hämta sina små liv som mår skit direkt och inte vänta ett antal timmar.Hur kul är det att få ligga och kräkas eller ha hög feber på förskolan,nej isådana lägen vill väl stora som små vara hemma i sin egen säng.Jag läste om Petter och han verkar vara en mycket omtänksam förälder.Ana

Jag har jobbat inom barnomsorgen i 25 år,har varit sjuk i 4 år och jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till barnomsorgen.Det känns väldigt bittert och trist.Jag trivdes med mitt jobb och med livet och så pang en dag ramlar man ihop.Jag förstod inte att jag var sjuk.Man hade gått imånga,många år med sömnproblem till slut blir det en del av livet att inte sova mer än 4 timmar per natt.När jag blev sjuk brakade allt ihop jag sov inte åt inte tålde inga lukter hade diarre grät hela tiden.Till slut blev allt nattsvart så jag ville inte leva längre(kan man inte klara av sitt jobb har man inte rätt att leva tyckte jag)Min man vågade inte jobba under tiden jag var som sämst.Jag började medicinera och började en lång väg mot ett tillfrisknande.Har försökt att hälsa på mitt jobb,men det går inte(panikattacker)Nu har två läkare sagt att till förskolan ska jag inte tillbaka.Att vara sjuk är förnedrande har man aldrig varit där är det svårt att förstå.Är som du uppväxt i ett alkoholisthem.Min far söp ijäl sig 2004.Det var som en börda lättade från axlarna.Men jag kan sakna att ha föräldrar och man blir avundsjuk på dom som har föräldrar.detta har inget med sjuka barn att göra ,men ibland är det skönt att skriva av sig.Har läst alla dina böcker (inte tjocka tanten ännu)och dom är grymt bra.Du ska ha det så bra många hälsningar .Ana

Men visst är det självklart att man ska hämta sina barn på dagis när dom är sjuka! Jag menar, det konstiga är ju om man INTE gör det.
Petter är säkert en bra pappa, men visst är vi mer benägna att beröma pappor (särskilt kända) när dom gör självklara saker, än om mammor gör det?