Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Hellre en frånvarande svärmor..? – Hillevi Wahl

Hellre en frånvarande svärmor..?

Nenne skriver att hon hellre har en frånvarande svärmor, än en vidrig:

”Min förra svärmor vad vidrig, varje gång hon besökte började hon möblera om vilket både jag och sambon sa nej till, hon bestämde att vi skulle hälsa på varje fredag, vilket jag inte kunde eller ville, när jag en gång sa ifrån kom hon hem till oss och började skrika och gorma, hon gav mig även en örfil och tryckte upp mig mot väggen, när jag förklarade att jag hade en egen familj och vänner jag ville träffa på helgerna!jag har aldrig varit med om nåt liknade i hela mitt liv. Hennes egen svärfamilj stod på min sida och höll med om att hon var galen. Till slut gjorde jag slut med sambon. Jag är nu sambo igen 4 år senare med en kille som har en trevlig familj om än frånvarande, men hellre det!”

Svar: Men är det för mycket begärt att de både är trevliga och närvarande? Jag tycker inte det.