Mail från en trebarnsmamma

”…och visst är det kaos vissa dagar, speciellt nu när man är så trött och kanske inte alltid räcker till för alla, allra minst en själv! Ibland känner jag mig som en bläckfisk som matar bebisen med ena handen, hjälper 11-åringen med läxor med andra och borstar 6-åringens tänder med tårna, typ. Men det är häftigt att komma på ibland att ”ja jösses jag är 3-barns mamma!” Det har liksom inte riktigt sjunkit in ännu.
Måste berätta en helt annan sak för dig Hillevi. När jag hade en fruktansvärd maginfluensa för några år sedan låg jag och läste din bok ”En fuskmammas bekännelser Det första året” och vad jag skrattade! Min sambo undrade hur jag kunde skratta när jag hade maginfluensa så jag var tvungen att högläsa för honom! Du är jätte duktig på att skriva och har en helt underbar humor!
Må så jätte gott och ta hand om dig!
Kram från Jenny!”

Svar: Tack snälla. Det är nog det högsta betyget jag fått hittills. Haha.