På Norrköpings bibliotek snart

Den 13 november ska jag prata om Kärleksbarnet på Norrköpings stadsbibliotek. Och det är gratis inträde, för den som är intresserad.
Jag saxar från deras hemsida:

Författarbesök i Biblioteksteatern
Hillevi Wahl.

Tisdagen den 13 november kl. 18.30 i Biblioteksteatern. Fri entré.
I höst är Hillevi Wahl aktuell med boken Hjälp, jag ska bli tvåbarnsmamma. Hon har också skrivit En fuskmammas berättelser, Från fuskmamma till supermamma och Tjocka tanten rockar fett. Hos oss ska hon framför allt tala om Kärleksbarnet, en roman där hon berättar om sin uppväxt som barn till två missbrukande föräldrar, en roman om hennes sökande efter svar, om en resa tillbaka i tiden rakt in i ett alkoholistbarns inferno. Kärleksbarnet har en undertitel – En berättelse om alkohol, bingo och brutna löften.
Programmet är ett inslag i Norrköpings Kommuns Psykiatriska vecka. Biblioteksteatern (ingång från Södra Promenaden) är öppen från kl. 18.00.
Arr: Norrköpings Kommun och NSB.

1 kommentar