Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Klockan är 04.49 – Hillevi Wahl

Klockan är 04.49

…och man kan ju undra varför jag sitter uppe och bloggar. Det gör jag inte. Eller det var i alla fall inte meningen. Men lillkillen ramlade ur sängen (det gick bra, han är en fena på att lyfta upp huvudet) och sedan kunde jag inte somna om. Låg och stirrade upp i taket och undrade hur i jösse namn vi ska få ordning på alla sex felen på bilen innan det är dags för ombesiktning. När de inte ens vet vad felet är…
Och om man får körförbud, hur sjutton ska man kunna ta sig till en ny besiktning sedan? Måste man bärga bilen då?
Sådant ligger jag och tänker på när jag inte kan somna.
Så jag gick upp och kollade upp lite statistik om pappor i stället, på SCB. Sådant vi journalistlallare tycker är kul. Även klockan 04.53 på natten.
Ja, jag vet. Lite sjukt är det allt.