På Ingalill Mosanders topplista!

Underbara Ingalill Mosander! Jag skulle kunna lyfta upp henne i luften och snurra henne tre varv innan jag gav henne en blöt puss.
Nu har hon med mig på sin topplista ”De fem bästa böckerna just nu” i Aftonbladet.
De har inte lagt ut texten än, så jag tar mig friheten att citera:
”Hillevi Wahl berättar om sin uppväxt med två alkoholiserade föräldrar och det är en rak, osentimental skildring av en nedstigning i helvetet. När man läser om den grymhet och brist på omtanke som präglade hennes barndom känns det som ett mirakel att hon överlevde och dessutom blev den kloka, framgångsrika kvinna hon är i dag.
Tack snälla Ingalill. Så fint.
(Och yes, där kom det en liten tår.)

Hon skrev för övrigt vackert om boken redan när den kom, som inbunden.
Om det kan ni läsa på boksidorna på aftonbladet.se.