Hysteriskt kul, skriver Västervikstidningen

”Du är hyllad i en lokaltidning”, sa min man så fort jag lyckades ta mig ur sängen.
Han har koll på sånt, min Gunnar.
Och jag måste säga, att maken till hyllning av ”Hjälp, jag ska bli tvåbarnsmamma!” har jag sällan läst. Här är bara en liten passus ur den långa recensionen:

”Den här boken önskar jag nästan att jag hade läst innan jag själv blev tvåbarnsmamma. Eller…kanske inte! Efter att ha läst Hillevi Wahls kåserier om graviditet med barn nummer två, och första tiden med den nya familjemedlemmen, kan man kanske lätt skrämmas över det totala kaos hon beskriver. Men för den som redan gett sig in i detsamma, väcker boken många igenkännande leenden och ett och annat hysteriskt gapflabb. ” skriver recensenten.
Men hon slutar också med att skriva om hur mycket kärlek som finns i boken, den där kärleken som väller över en när man får ett leende, ett ord eller en kram från sina barn. För det är ju precis så det är. Kaos och kärlek.

1 kommentar