Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Klart med utlandslansering! – Hillevi Wahl

Klart med utlandslansering!

Nu är det klart. Boken ”Tjocka tanten rockar fett” utlandslanseras. Till Finland.
”Förläggaren där fullkomligt älskar boken. Hon har fått även dina andra böcker förläsning, men hon vill börja med Tjocka tanten. Det är ett litet förlag som heter Sitruuna.”, skriver min svenska agent.
Heja Finland! säger jag bara. Hyvä Suomi!
Min farmor kommer förresten därifrån. Hon och hennes mamma och alla hennes syskon stod i Stockholms hamn som värsta utvandrarfamiljen i början på 1900-talet. Jag får väl skriva en roman om henne också någon gång.

2 kommentarer

Roligt för dig! jag har äntligen fått min sista bok! (nämligen tjocka tanten) som blir en födelsedags present till min mamma (49 år) lär passa hemma, hon är nämligen både tjock (mer att älska som min far säger) och tant?! 🙂