Ny krönikör i Allas Veckotidning!

Ja, nu kan det avslöjas. Från och med nr 2 2007 är jag ny fast krönikör i Allas Veckotidning under devisen ”Hillevis syn på saken”. Det är meningen att jag ska filosofera lite över läsarnas egna frågor: ”Om du har stött på något i din vardag, en trend eller ett skeende som du reagerat över, skriv till Hillevi och få hennes syn på saken.”
Lite pretentiöst, kanske. Men det ser skitbra ut i tidningen. Och det ska bli jätteroligt att möta nya läsare.
Ni som har följt supermamman.se från början kommer att känna igen er i de humoristiska betraktelserna. Och lugn, bara lugn, jag ska inte sluta blogga. Ni kan alltid nå mig här om ni vill ha Hillevis syn på saken…

2 kommentarer

Hej! Jodå, jag såg dig allt i Allas (som jag f n prenumererar på). Det var riktigt roligt och bra! Lycka till med detta uppdrag!