Västerås-dagen i bilder

I dag åkte jag, Jens och Anna till NMT i Västerås för att vara med och köra ett prova-på-pass med de lokala instruktörerna Anders, Mikael och Mattias. Efter en kort föreläsning, där vi bjöd in alla som ändå satt och fikande i Mimerhallen – vilket var oerhört uppskattat, kul! – så körde vi ett ordentligt tufft och varierat 75-minuterspass i snölandskapet runt Västerås.
Vilken fullkomligt underbar pudersnö! Och vilket härligt gäng! En speciell eloge till prova-på-Maria som hade ett helt formidabelt pannben. Själv tyckte jag att dagens höjdpunkt var att få göra kullerbyttor nerför ett mindre snöberg.
”Heja Hillevi!”, skrattade Västeråsgänget när jag vinglade upp på benen igen, som en snögumma med snö i hela ansiktet och ända in i öronen. Extremt kul!

Tack Västerås! Det måste vi snart göra om.

Blir ni sugna på att testa ett gratis prova-på-pass i Västerås, så klicka bara här och anmäl er. Anders, Mikael och Mattias kommer att ta väl hand om er.

Här är en länk till en intervju som Lotta Norberg har gjort med Mattias, en av instruktörerna.

Bild 5

Bild 4

Bild 6

Bild 7

Bild 2

Bild 8

Bild 1

Bild 3

Bild