Familjen Ulveaus skumma minnesluckor

I somras berättade Björn Ulveaus i sitt sommarprogram att han inte minns någonting. Inte ett smack. Framför allt inte från åren med Abba. Benny minns, men inte Björn.
Och i dag intervjuas dottern Linda av Cecilia Hagen. Hon minns ingenting, hon heller. Linda alltså:

Och du sjöng vid din scendebut.
– Ja, i Las Vegas när jag var kanske fem år. Jag var med i kören till ”I have a dream”. Fast det där minns jag inte. Jag har mycket dåligt minne från min barndom. Jag kommer inte ihåg någonting. Minns inget. Inget. Tyvärr. Jag försöker ändra på det nu och proppar i mig Omega 3. Men jag brukar säga att jag gjorde min scendebut på Caesar’s palace scen.”

Alltså. Allvarligt talat. Jag tror inte Omega 3 hjälper. Något är riktigt skumt här. Om jag var familjen Ulveaus skulle jag gå till en doktor och göra en riktigt genomkörarkontroll.