Veckans gratisbok ute nu: Vikthetsen

Vikthetsen - veckans gratisbokMin pappa var som stigen ur ett avsnitt av Mad Men. Faktiskt var han nästan som en kopia av Don Draper eller Roger Sterling. Smart, rolig, slagfärdig och halvgalen. Ständigt med en cigg i mungipan och ett whiskyglas i näven.
Men när jag blev tonåring var det förtvivlat svårt att försöka leva upp till pappas 60-talsfärgade idealbild av en kvinna. Jag höll på att utplåna mig själv…
Så börjar en av mina berättelser om Vikthetsen. I den här boken har jag samlat 19 stycken som jag har skrivit genom åren.

  • Ladda ner gratis för iPhone eller iPad från iTunes Bookstore.
  • Ladda ner gratis för t ex Android (.epub-format) från hillevi.nu
  • Ladda ner gratis för t ex Kindle (.mobi-format) från hillevi.nu

Send to Readmill

Vikthetsen - Ny bok av Hillevi Wahl - ute nu