Veckans gratisbok ute nu: Sex

Sex - veckans gratisbokVad gör man om ens femåring säger att hon är transsexuell? Om hon en dag säger: ”Mamma, jag är en pojke.” Hur reagerar man då? Förhoppningsvis som Sams mamma, Camilla, som medverkade i ett samtal om transexuella ungdomar i radions Studio Ett…

Så börjar en av mina berättelser om Sex. I den här boken har jag samlat tolv stycken som jag har skrivit genom åren.

  • Ladda ner gratis för iPhone eller iPad från iTunes Bookstore.
  • Ladda ner gratis för t ex Android (.epub-format) från hillevi.nu
  • Ladda ner gratis för t ex Kindle (.mobi-format) från hillevi.nu

Send to Readmill

Sex - Ny bok av Hillevi Wahl - ute nu

2 kommentarer

Hej Hillevi! Jag får inte android-länken att fungera. När jag tar ner den blir det en txt-fil. Med den första boken fick jag ner en epub-fil som gick att läsa men har inte lyckats med de övriga och jag skulle väldigt gärna vilja läsa dem!
Vet du vaf jag gör för fel?