Veckans gratisbok ute nu: Kärlek

Kärlek - veckans gratisbokIbland får man lite annorlunda frågor som författare. Frågor som tvingar oss att tänka efter – och det är kul. Efter en av mina senaste föreläsningar fick jag frågan: ”Vilket är det vackraste svenska ord du vet?”.
Så börjar en av mina berättelser om Kärlek. I den här boken har jag samlat tretton stycken som jag har skrivit genom åren.

  • Ladda ner gratis för iPhone eller iPad från iTunes Bookstore.
  • Ladda ner gratis för t ex Android (.epub-format) från hillevi.nu
  • Ladda ner gratis för t ex Kindle (.mobi-format) från hillevi.nu

Send to Readmill

Kärlek - Ny bok av Hillevi Wahl - ute nu

4 kommentarer

Det finns många vackra svenska ord. Förtjusande tycker jag är ett förtjusande ord. Sällan hör man någon som använder ordet som är under 40. Skulle någon kalla mig förtjusande skulle jag bli glad. Det är något exklusivt med det ordet som tilltalar mig.

Förtjusande! Ja, det är ett fint ord. Det får mig att tänka på gamla svenska långfilmer. Jag älskade dem, med Sickan Carlsson och de andra glittrande glada kvinnorna. Eller fruntimren, som man kanske sa. Förtjusande ord, tack!