Veckans gratisbok ute nu: Familj

Vett & etikett - Ny bok av Hillevi Wahl - ute nuNär jag fick mitt första barn – och kände mig som världens ensammaste fuskmamma – så var jag oändligt tacksam för vår fina bvc-sköterska Karin. Med sitt milda sätt, varma leende och entusiastiska utrop över vår lille sons framsteg, så visade hon mig hur man blir en riktig supermamma.
”Vilken fin kille!” sa hon alltid när vi kom.
Jag blev stolt som en tupp och hörde mig säga precis samma ord om och om igen till min son när vi var ensamma.
Så börjar en av mina berättelser om Familj. I den här boken har jag samlat tretton stycken som jag har skrivit genom åren.

  • Ladda ner gratis för iPhone eller iPad från iTunes Bookstore.
  • Ladda ner gratis för t ex Android (.epub-format) från hillevi.nu
  • Ladda ner gratis för t ex Kindle (.mobi-format) från hillevi.nu

Send to Readmill

Familj - Ny bok av Hillevi Wahl - ute nu