Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Nytt familjeexperiment på gång! – Hillevi Wahl

Nytt familjeexperiment på gång!

Okej. Det här är hemligt. Så säg inget till min familj. Men jag har ett nytt experiment på gång. Och det är: Så får ni ungarna att hjälpa till att städa. För jag tänker så här: jag måste få dem att bli ansvarstagande, städande, putsande, tvättande medborgare – och jag måste nog börja nu. För när de är femton är det redan försent. Då kommer de att tro att allt det där gör sig självt.

Så hit me med era bästa tips.
Hur får ni era ungar att städa? Tjat, hot, mutor, pengar? Vad funkar, vad funkar inte? Ni tipsar, vi testar. Precis som vanligt. Vi ska bara stöka till det lite extra först, med allmänt julkaos.

Barnstadning

5 kommentarer

Jag fick halva min veckopeng oavsett om jag städade eller inte. Resterade fick jag om jag städade mitt rum på torsdagarna eller fredagarna. Funkade grymt bra för på torsdagen eller fredagen var man medveten om vad man ville hitta på under helgen. 

Min kompis som har en femåring och en sjuåring städar alltid med dem på fredagar och hjälper de inte till blir det inget fredagsmys. Funkar varje gång, enligt kompisen.