Go’ kväll – bakom kulisserna

Go

I kväll kl 18.15 kan ni se mig prata om Extremt kul i Go’ kväll i SVT. Här är lite bilder som Nils Lidström på SVT har tagit.

Go' kväll - 3
Go' kväll - 2
Go' kväll - 1

4 kommentarer

Tittar på dig just nu i Gokväll! 🙂 I helgen ska jag köpa handskar inför NMTs Lundabesök. Några tips om handskarna? Visst fanns dom på typ Rusta eller ÖB? Må gott! / H

Arbetshandskar på Clas Olsson brukar vara kanonbra. Gärna vadderade om det finns.
/Hillevi

Gud vad du är vältränad! otroligt roligt att se när det strålar så om något!!

Tack snälla rara du! Jag suger åt mig alla komplimanger som en törstig svamp. Jag tror jag ska ta och rama in all kommentarer efter programmet. Men jag måste också få säga att Pekka Heino och Susanne Jonsson är underbara superproffs som kan få vem som helst att stråla. Trevliga är de också. Som sjutton. Och vilken god mat de lagar! Ja, menst Susanne då, men Pekka är inte så du han heller.
/Hillevi