Vi stödjer Futebol dá força!

FotbollHär är min krönika i dagens Metro – om ett extremt driftig blott 20-årig (!) svensk kvinna, Cecilia Andrén-Nyström, som använder träningsglädjen för att hjälpa unga tjejer i Mocambique att stärka sin självkänsla och självbestämmande.
Det var en träningskompis, Peer Ågren, som tipsade om Cecilias tjejfotbollsprojekt – och när jag satt mig in i vad denna modiga svenska kvinna har lyckats åstadkomma på egen hand tyckte vi att det var så extremt bra och kul – så vi bestämde oss för att dela med oss av vår egen träningsglädje utanför Sveriges gränser och låta en del av intäkterna från försäljningen av boken ”Extremt kul” gå till Futebol dá força.

Alla som köper en bok ger därför ett bidrag till denna fantastiska satsning. Det tackar vi för!

Vill man göra mer och sätta in pengar på egen hand går det naturligtvis alldeles utmärkt, alla bidrag är välkomna – stora som små.

Här kan du läsa mer om Futebol dá Força och Cecilia Andrén-Nyström.