Petras amningsfunderingar blev till ett bokförlag!

NewImage
Har jag berättat om Petra? Petra Jankov som tröttnade på att ingen skriftlig information om flaskmatning fanns att få från BVC eller landstinget, och inte bara tog reda på hur det låg till med alla fakta kring amning och flaskmatning, utan dessutom skrev en bok om det OCH! – som om inte detta vore nog med en liten bebis på axeln – startade eget bokförlag, Ett annat förlag.
Hur stort är inte det?
Jag får rysningar av sådant.
Petras fantastiska bok heter kort och gott Att flaskmata – och går att köpa här.
En bra julklapp till alla sköra föräldrar, vare sig man vill flaskmata eller inte. På köpet får man med sig bra praktiska tips – och en historielektion. Visste ni till exempel att man har hittat flaskor och matningsset som är 2000 år gamla?
Bara en sån sak.

1 kommentar

Ääääntligen! Har fortfarande dåligt samvete för att jag inte lyckades amma mina barn de rekommenderade 6 månaderna….men tackvare flaskmatningen överlevde de i alla fall! / Annika