Kom och träna med mig på lördag! Gratis och skitkul!

Någon frågade mig vilken som var min bästa gren. ”Att aldrig ge upp!”, sa jag. Att hela tiden ta nya tag och börja om igen, det är jag riktigt bra på. Så nu struntar vi i att det har varit en jobbig höst. Eller jul. Eller liv. Nu börjar vi om från början och ser till att starta 2013 med en härlig rivstart.

Får jag lov att föreslå exempelvis denna roliga tilldragelse:

Tjoflojt

Ensam är inte stark. Men tillsammans blir allting mycket roligare. Och lättare.
Gör en liten nyårskupp! Anmäl dig och en kompis (eller maken eller mamma eller svärmor) – till NMT:s stora Prova-på-pass den 12 januari. Det är alldeles gratis och vansinnigt roligt. Jag kommer att vara där och hålla ett kort föredrag och sälja min nya bok Experimentet – och NMT-boken Extremt kul till extremt bra pris. Sedan tänkte jag rätta in mig i ledet – nåja – och busa loss med alla prova-på-are. För en sådan här dag är det verkligen på en nivå där alla kan. Korta, långa, smala, tjocka, vältränade eller soffpotatisar. Så ta på er varma kläder, lager på lager – och framför allt varma handskar eller vantar, och sedan är det bara att dyka upp med den glada kompisen. Tillsammans klarar vi allt.

Tid: Lördag 12 januari klocka 10.00
Plats: Östermalms IP
Kan alla vara med: Jajemän!
Hur anmäler man sig? Genom att klicka på den här länken: NMT-prova-på-dag/

IMG 6583