Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Pitea-Tidningen skriver om föreläsningen – Hillevi Wahl

Pitea-Tidningen skriver om föreläsningen

Jag har ju varit på turné i Norrbotten. Boden, Piteå (Öjebyn) och Luleå har fått lyssna på mitt föredrag om utsatta barn och längtanshål och vad vi kan göra för att hjälpa de barn som har det som jag hade det, i dag.

Piteå Tidningen kom, lyssnade och skrev långt och mycket.
”De brukar bara smita in, ta lite kort, och gå igen, men reportern satt kvar hela tiden och antecknade som sjutton!”, sa en arrangörerna glatt.
En kvinna, Anna-Lena, var med på alla tre föreläsningarna:
”Åh, jag lärde mig som nya grejer varje gång! Du är så himla bra. Och jag tror att det är för att du är dig själv. Du gör dig inte till. Du är bara rakt på sak, säger som det är, ärligt och naket, det gillar jag!”
Fint, va?
Man blir nästan rörd. Eller, jag blir rörd. På riktigt. Rörd och berörd.

Här är länken till reportaget i Piteåtidningen, med riktigt bra bildspel också! Ett tips: Om man öppnar länken i mobiltelefonen kan man läsa hela artiken, annars får man bara en ”teaser”.