Maria – veckans NMT:are!

Maria är en av de största krigare jag vet. Hon har verkligen kämpat med sina inre hjärnspöken, inte minst när det gäller löpningen. Hon har tagit sig an varje utmaning med pannbenet först. Jag är så himla glad att det äntligen har lossnat med springeriet, hennes strålande glädje är underbar att se.

Hej Maria Carelius, 55 år, varför började du på NMT?
Första gången jag såg en annons var för ett par år sedan, men då vågade jag inte testa. Sedan så kom Kent Karlsson (vi är fd arbetskollegor) tillbaks från sin pappaledighet, och såg ut att må jätte bra – och han övertalade mig om ”prova på”. En lördag i april i år gick jag dit – och sedan ville jag inte gå någon annanstans!

Hur mycket tränade du innan du började på NMT?
Tre-fyra gånger i veckan. Det var lite allt möjligt, som step, styrketräning och yoga.

Varför är det så kul med NMT?
Det är många saker. Bara detta, att vi alltid får träna utomhus, det är underbart. Och att få utmana sig själv! Det finns en fantastiska anda inom NMT med alla goa och härliga människor – och alla dessa underbara ledare och ankare det är helt otroligt!

Vad har du för målsättning med NMT?
Haha. Att bli en bra löpare! Jo, det är sant! Och att fortsätta våga utmana mig.

3 kommentarer

När du berättar så härligt om NMT så blir man faktiskt sugen att prova, men, det finns u inte i Norrland! Kan inte du försöka påverka att de börjar i fler städer? Då är jag övertygad om att de skulle få många fler anhängare.
//Maria

Maria, jag är ganska säker på att det är på gång. Håll ögonen öppna på bloggen, så ska jag berätta mer när jag kan!