Omslagsflicka i Qrage!

Jag blir lika förvånad och häpen varje gång jag blir omslagsflicka på ett magasin. Oj, det där är ju jag! Liksom. Och så kan jag tycka att jag är lite fin och bli så himla stolt över det. 46 bast och omslagsflicka, det är inte illa. Och i ett så viktigt magasin som Qrage – som såklart uttalas Kurage, och är en medlemstidning för Riksförbundet för frivilliga samhällsarbetare.

Stolt. ”Borde jag skämmas? Nej, jag borde ta mig fan ha medalj, precis som alla andra som har levt igenom två krig.”
Just precis.

Om att mötas på barnets nivå: ”Varför ska man kräva att barn ska berätta om sig själva för soc om inte soc berättar något tillbaka?”
Och vi har mycket att lära av barnen. Ibland tror jag att det är de som hjälper oss, lär oss, får oss att förstå – och inte tvärtom.

Och självklart fick jag in en liten blänkare om NMT även här. Fattas bara.