Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Dagens finaste – Hillevi Wahl

Dagens finaste

Fick ett mail från Malin. Och jag kan ju säga som så, att få så här fina brev från er gör det nästan värt all möda med att ha skrivit boken:

”Hej, Hillevi!

Jag har följt din blogg hur länge som helst och ÄLSKAR dina böcker om hur det är att vara småbarnsförälder!!! Har två små ruggrats själv, en kille på 5 och en tjej på 2 och man skrattar så tårarna rinner när man läser om ditt familjeliv med barnen!

Jag har länge dragit på att läsa Kärleksbarnet eftersom man naturligtvis förstår att det är en känslomässigt uppslitande berättelse. Jag vet att det låter fruktansvärt egoistiskt, men efter att jag fick barn själv så tar man ännu mer illa vid sig, när man hör om vilka hemskheter som begås mot barn runtomkring oss alla dagligen..

Jag läste Kärleksbarnet igår. Kunde inte släppa boken på hela kvällen.
Jag saknar ord..
Hjärtat går sönder..

Jag arbetar som säljare och brukar vara rätt munvig, men jag blir fullkomligt ordlös… Man förstår inte.. Hur är det möjligt att behandla sitt barn på detta sätt?.. Varför var det ingen som såg och hjälpte dig?.. Hur har du kunnat överleva och dessutom bli så fantastisk som du är?..

Jag vill egentligen bara skicka världens största kram till dig och säga att jag önskar dig all lycka i livet, med din man och dina barn!!!

KRAM!!!

Med vänlig hälsning,
Malin.”