Sommarkrönikor i Norrtelje tidning

Även denna sommar skriver jag krönikor i Norrtelje tidning. Om livet på landet, om våndan med alla gräsklippare och vattenpumpar som aldrig funkar. Om utedass och myggor och det här med att man i princip måste kastrera en gris för att bli accepterad på landet.
Dessutom brukar jag skriva om människor jag möter i Roslagen, bra människor, vänskapsband som knyts på underliga sätt – och om tokiga människor. Det brukar bli en del om lyckan med att få ha barn som kan bada och simma och gå på cirkus bland kohagarna. För mig är det sann rikedom.
Varannan tisdag, med start i går. Inget läggs ut på nätet – men prenumerera gärna på Norrtelje tidning. En förbaskat bra blaska, för övrigt, om man vill hänga med i vad som händer i trakterna. Lokaltidningar is da shit, som vi tidningstokiga Ståkkålmare säger.