Några frågor på det?

Så här inne på tredje sjukveckan – just nu är det snarare Lykke som är hemma och tar hand om sjuk mamma än tvärtom – så tar vi nya tag.
Jag har ju en helsida i Allas Veckotidning varannan vecka där jag svarar på läsarnas frågor på ett någorlunda klokt sätt. Och oftast med glimten i ögat. Ungefär som här på bloggen.

Och jag tycker ni läsare har så bra synpunkter. Inte minst har det kommit fram nu när Signerade-böcker-för-Haiti har blivit en sådan succé. Jag har nu skickat iväg ett 50-tal böcker, som har gett minst 7 000 kr till Läkare utan gränser och Rädda Barnen. Många av er har också blivit månadsmedlemmar! Helt fantastiskt. Jag är rörd till tårar över ert engagemang.

Men har ni några frågor till mig, som ni tycker jag ska svara på i Allas Veckotidning? Om mammalivet, trebarnskaoset, att vara ”gammal” mamma, min uppväxt som missbruksbarn, författarlivet, den allmänna skönhetshetsen, barn och matvanor eller bara vanliga små händelser som ni funderar över?

Maila i så fall till fragor@hillevi.nu

En del kommer jag att svara på här i bloggen. Annat sparar jag till Allas Veckotidning. Det ska bli spännande att se vad det rasslar in för frågor.