Chatta med Tjejzonen!

Hej Hillevi!

Läste din artikel i dag angående att bli frisk från en ätstörning, fantastiskt bra artikel och ett hopp för alla flickor (pojkar) och kvinnor (män)!
Jag vill passa på att slå ett slag för Ätstörningszonen – en verksamhet inom föreningen Tjejzonen. Vi arbetar med virtuell verksamhet, där vi har en chatt öppen söndag-torsdag klockan 20-22. Vi har volontärer som sitter i chatten på fri basis.
En del har själv varit sjuka, en del inte. Vi fokuserar på det professionella förhållningssättet gentemot de flickor som kontaktar oss, men ur ett medmänskligt perspektiv. De flickor som kontaktar oss har antingen frågor rörande utseende och mat eller har de fått en diagnos inom området ätstörningar. Det är viktigt att lyssna på dem och göra deras röster hörda :-).
Vi ser oss som ett komplement till vården och försöker motivera flickorna att söka hjälp och behandling. Gå gärna in på www.tjejzonen.se. Tack och allt gott till dig!

Mvh Anna Sylvander

Svar: Tack för ditt brev Anna. Att bara kunna lyssna är guld värt. Jag gillar er hemsida och jag gillar att ni använder chattmöjligheten för dem som tycker det är lättare att prata mer öppet på det viset – och puffar gärna än en gång:
Tjejzonen, alltså, klicka här!