Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Man kan bli frisk från en ätstörning! – Hillevi Wahl

Man kan bli frisk från en ätstörning!

Här är veckans krönika i Metro. Som handlar om ett av mina favoritämnen, ätstörningar:

”En av de mest seglivade myterna kring ätstörningar är den att man aldrig blir riktigt frisk. Det är fel. Man kan bli frisk. Väldigt frisk – det vittnar inte minst alla de mentorer som jobbar på Anorexi-Bulimi Kontakt.
De har alla en historia av självsvält eller matmissbruk bakom sig, personligen eller som anhöriga. Nu hjälper de andra, föräldrar, skolor och idrottsklubbar att förstå vad ätstörningar handlar om – och hur man blir frisk för livet.”

Så börjar krönikan.
Läs gärna hela här, och kommentera gärna och länka vidare till bra sajter på nätet.