Nu har den där tjockisen flyttat in igen!

En dos Berglins i Svenskan var precis vad jag behövde i dag. För visserligen vaknade jag upp utan feber och utan sprängande huvudvärk för första gången gud vet när – haleluja! – men vågen har också tagit ett rejält skutt uppåt. Det är så jag självmedicinerar mig själv i akuta lägen, med socker och kolhydrater. Ack, ack, ack.
Så nu har den där tjockisen flyttat in igen. Men det ska vi snart råda bot på.
Vi börjar med humor och lite självdistans. Check.
Och fortsätter med solljus, hälsosam mat och vete sjutton om det inte blir en liten springrunda också – bara för att fira att jag är frisk!
Vilken härlig underbar dag!
Tjolahopp-tjolahej-tjolahoppsansa!

1 kommentar

Men hörru. ”Tjockisen”..? Nä, skulle inte tro det.
Det är väl klart att din kropp behöver kolhydrater när du behöver ta hand om hela din familj – och dig själv. Utan kolhydrater blir man bara korkad, dessutom. Även om man lever ett liv med flera träningspass varje vecka och en massa nyupptäckta muskler, måste man faktiskt få ha både svackor och veckor då man tillåter sig själv att vara sjuk.
Släng ut vågen!