Spårvägsmuseet

Jaha, här sitter jag och är på väg till Hökarängen igen. Pökarängen. Krökarängen. Får inte säga Pökarängen i mikrofonen, får inte, får inte, får inte…

Kvinnan bakom mig har stalkat mig sedan Gubbängen. Tycker hon att jag ser ut som en gubbe? Gillar hon gubbar? Gillar jag gubbar? Jordgubbar, skitgubbar, sopgubbar, snögubbar, snuskgubbar. Vad är en gubbe? Vem är jag?

Jag måste verkligen byta hårbalsam.

3 kommentarerSkriv en kommentar

  1. Hahaha, ja tänk vilka tankar som ploppar upp ibland….
    Jag brukar tänka på det i kön på Ica ibland, och hoppas då givetvis att scenariot bara har utspelat sig i huvudet!!! Du, vet, få tokryck och springa omkring och skrika mindre lämpade ord och sådär… 😉

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.