Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Roligaste nyårslöftet för alla otränade! – Hillevi Wahl

Roligaste nyårslöftet för alla otränade!

I januari drar Nordic Military Training igång ett nytt rookiecamp. Tre månader där alla är ungefär lika kassa, haha. Som jag var för tre månader sedan, när jag inte kunde göra en enda armhävning och fick håll när jag sprang till bussen.

15 januari kommer det att vara ett kanonroligt prova-på-pass för otränade eller tränade. Man får välja själv vilken grupp man vill testa. Det brukar bli skitkul, lite extra utmaningar, lagom lätt eller svårt, hur man nu vill ha det. Och en fantastisk härlig stämning.

Ge dig den bästa julklappen, det roligaste nyårslöftet.
Så här står det i nyhetsbrevet jag fick i dag från NMT:

”Vi söker dig som:
… vill ha bättre kondition och bli starkare!
… är bekymrad för din hälsa!
… vill förbättra kroppens proportioner!
… har svårt att hitta motivation i träningen!

Nordic Military Training är Sveriges snabbast växande träningsform.
Vår ambition är att bidra till ett friskare och lyckligare Sverige, en människa i taget.
Nordic Military Training (NMT) erbjuder det inget gym inkluderar i sitt medlemskap – att lyckas få dig att prestera mer än du trodde var möjligt. Under ledning av välutbildade instruktörer ger NMT dig en allsidig träning som bygger på den träning som praktiseras inom militären. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet. Även det mentala sätts på prov. Du kommer att uppleva en radikal förbättring inom samtliga av dessa områden.

För att ge möjlighet även till er som är otränade att snabbt komma i ert livs form har vi en speciell grupp för otränade – en Rookie Camp. Gruppen består av otränade människor med ungefär samma förutsättningar och träningen är anpassad efter gruppen. Träningen sker alltid utomhus, två dagar i veckan, under ledning av en instruktör och hjälpinstruktör. Under de första två månaderna tränar gruppen tillsammans. Den tredje månaden integreras NMT-Rookies i den ordinarie NMT-träningen.

Så här kan det se ut på en RookieCamp.

Nu kör vi igång vår tredje RookieCamp och bjuder inför den in till en informationsträff och ett prova-på pass. Där får du träffa oss inom NMT, ställa frågor till arrangörerna och känna på hur ett pass kan gå till. Om du därefter känner att du vill delta i vinterns RookieCamp så kan du anmäla dig till detta efter passet. Det går också bra att anmäla sig redan, nu om man vill.
Nästa RookieCamp startar måndag den 24:a januari 2011.
Prova-på passet är förstås gratis. RookieCampen kostar 1 900 kronor för tre månader.

Tid för info mötet och prova-på pass: Lördag 15:e januari kl 10-12.
Plats: Östermalms IP.
Anmälan till prova-på passet görs på hemsidan: www.nordicmilitarytraining.se/anmaelan/prova-paa.aspx .
Deltagarantalet är begränsat så skynda på att anmäla dig!
För frågor: maila info@nordicmilitarytraining.se

Med vänliga, men bestämda hälsningar från oss på NMT.”

2 kommentarer