Mitt nya ”missbruk” gör mig stark och fantastisk

Det kommer kanske inte som någon nyhet för mina bloggläsare, men även Kommunalarbetarens läsare bör informeras:

Här är dagens krönika: ”Missbruket” som gör mig stark.

”Jag har börjat med ett nytt missbruk. Nordic Military Training heter det och är ett enda stort vuxendagis.

Vi springer ut i skogen och kastar oss i lera, bär varandra på ryggen och går på händer nerför trappor. Vi kryper igenom avloppsrör och brottas och kryper runt på alla fyra. Det är tamejsjutton det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.
Jag, som har varit ett kroppsligt vrak efter tre 30-kilosgraviditeter och som har hatat allt vad situps och armhävningar heter, har plötsligt blivit helt träningstokig. En gång, när jag inte fick ihop livspusslet och missade ett pass, så grät jag i tre timmar. Min man bara skakade på huvudet:
– Det är en sekt!”

Läs hela krönikan här. Och kommentera gärna!