Movitz, 5 år, skriver en saga

MOVITZ LÄSKIGA MONSTERSAGA

Elias behöver hjälp för ett monster har tagit honom. Han har ätit upp Elias.
Monstret har stora fötter med stora tår. Det ryker i handen. Monstret har ett hål i handen och där kommer luften ut.
Och monstret har ett långt rör så han kan äta maten på ett hemligt ställe. Då går maten ut genom röret och tillbaka rakt in i magen.
Monstret äter blodpudding.
Han dricker kaffe och cola och saft och mjölk och allting. Jättemycket dricka, men han får aldrig ont i magen när han dricker så mycket. För han har jättestor mage. Men han har inget huvud, ingen hals, inga ögon, inga öron och ingen snopp.
Monstret heter Schackuman.
Då får han jätteont i magen när han tar ut Elias från röret. Varje dag får han ont i magen för hans mage kan spricka. Plötsligt spricker magen. Då blir han död och aldrig kan leva något mer. Och det blir jättebra. På slutet blir det jättebra. För monstret kan aldrig komma mer. För han är död. Sedan på slutet. Och det var hela sagan.