Moa Herngren: NMT är vår nya yoga

Moa Herngren, denna superkvinna och succéförfattare, har skrivit en synnerligen smutsig artikel om NMT i senaste numret av Amelia. Moa är också frälst.

”Jag tror att det finns ett flertal parametrar som gör att så många av oss lämnar yogan för gyttjan, men den viktigaste för mig är: NMt är det enda ställe där jag får vara ful och arg och samtidigt, på ett skruvat sätt, ha fruktansvärt roligt. Som på ett vuxendagis: skrika och ta i så att jag kissar på mig (händer ibland, inte ofta) och springa så snoret flyger och geggamojan fastnar i håret.”

Haha. Ja sådär är det. Strong and dirty is the new beautiful.

2 kommentarer

Down and dirty! Jag måste säga att denna träningsform låter betydligt roligare än yoga där jag altid hinner drömma mig bort, tillbaka och uttråkad.
Kör hårt