Dagens finaste mail

”Hej!
Jag vill tacka dig för dina fantastiska böcker! Jag är ett 19-årigt maskrosbarn, med två aktiva alkoholister till föräldrar. Jag är själv depressiv med panikångestsyndrom och bullimi och rent ut sagt jävligt vilsen. Men din bok ”kärleksbarnet” har hjälpt mig väldigt mycket, jag har en annan insikt i min familjs problem nu. Jag är fortfarande arg och ledsen och vilsen. Vem är jag och vad vill jag med mitt liv? Men detta till trots kan jag nu se ett ljus någonstans. Mycket tack vare din bok!
Kramar från B.”

Svar: Tack rara du för dina fina ord.
Tänk att du bara är 19 år, mitt uppe i eländet, och ändå så klok och insiktsfull.
Den värsta tiden har du nu, bara så du vet. Sedan blir det lättare. De svåraste känslorna trubbas av, man lär sig leva även med knäppa människor, man lär sig hantera missbrukare, man lär sig hitta sätt att leva som gör att man mår bra.
Det är nog det egentligen, som kallas att bli vuxen.
Mina varmaste kramar till dig.
/Hillevi