Nyfiken på… Camilla Thulin

Min reportageserie i husorganet Allas Veckotidning fortsätter. I senaste numret, ute 12 augusti, så finns en stor intervju med Camilla Thulin. Kvinnan som slänger ur sig briljanta one-liners så man bara häpnar.
Hon är en slipad affärskvinna med ett så starkt självförtroende så jag bara var tvungen att ta reda på var det kom ifrån.
Det fick jag reda på, och mycket mer. Som det här med varför de aldrig bråkar, hon och Johan Rabaeus. Eller varför hon vägrar äta griskött. Och varför hon tvättar sina plastpåsar…

Eller varför hon prompt vill välja fotograf:
”Väljer jag en själv, som jag känner tar det bara några minuter, sedan är det klart och blir skitbra. Men kommer det någon annan så ska de hålla på och försöka med en massa saker, som ”kan du inte le eller sätta dig så här” – och nej, det kan jag faktiskt inte! Jag har inte tid med sådant tjafs.
Kvinnor måste lära sig att de har något att säga till om.”

Vi har mycket att lära av Camilla Thulin. Hennes senaste kokbok Meze Maritime är för övrigt fantastiskt vacker. Även bilderna på en storskrattande Camilla i glada vänners lag.

1 kommentar

Hej! Håller med om att Camilla är befriande – skulle gärna vilja läsa det här reportage – går det att få tag I?
VH Anna Segerpalm