Jag lät ju riktigt vettig!

Kolla! Jag var ju riktigt vettig i tv. Puh! Ätstörningsproblematiken på åtta minuter blankt är ingen lätt match annars, ska ni vet.

3 kommentarer

Oj, vad du var bra i morse!! Precis som du själv skriver, att presentera ett så stort ämna på endast 8 minuter och dessutom vara klar, tydlig, vaken och sammanhängande, är INTE lätt. 12 poäng!!
Jag hoppas att jag får höra och/eller läsa om dig på fler ställen inom kort.

Ja visst lät du väldigt vettig! Fantastiskt redig faktiskt! Och så nyanserad att jag tror att många, många kommer att lyssna noga.
Och så blev jag så förvånad, trodde du snackade skånska…

Du lät inte bara vettig, du låter så otroligt klok! Dina sista ord om att det bor en sorg i överviktiga människor, wow! Tänk om fler kunde tänka så, sluta döma bara för att människor är lite tjockare än vad som anses ”normalt”. Jag är djupt imponerad av din ödmjukhet inför människor och ämnet.
Tack för en bra blogg!

//A-J!