Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Ett vykort betyder så mycket – Hillevi Wahl

Ett vykort betyder så mycket

Ibland får jag vykort från mina läsare. Det händer inte så väldigt ofta, men det händer. Och jag blir lika glad varje gång.
Som de här, från Anki i Rundvik och Gunilla i Kapstaden.
Gunilla är diakon och arbetar som frivillig i ett soppkök för hemlösa och gatubarn.
Så här skriver hon:

”När jag packade min väska, så lade jag ner ett antal böcker, däribland din bok Kärleksbarnet. Vill bara skriva och tacka för boken. Den har berört mig. Misären här nere i Sydafrika är enorm bland de hemlösa. Men vi har ju misär i Sverige. Du vet det, jag vet det genom mitt arbete som diakon i Svenska kyrkan. Tack och lycka till i fortsättningen.”

Svar: Tack själv, Gunilla och alla ni andra fina som hjälper andra människor. Barn och vuxna. Tack för att ni finns och orkar. Varm kram till er alla!