Movitz har Bolibompanamnsdag!

4 kommentarer

Åh, vad glad jag blir! Vår son heter faktiskt också Movitz och det var när jag upptäckte att det fanns andra föräldrar (läs Hillevi och Gunnar) som gett sitt barn ett ”konstigt” namn som jag fick upp ögonen för din fantasktiska blogg. Har i två år fått förklara min sons namn, både vad gäller uttal och stavning samt även förklara VARFÖR i hela friden vi valt ett ”hittepånamn”. Varför måste det vara så? Dessa människor kan ibland få mig att ångra valet av namn – även om det är det finaste namnet jag vet. Någonstans långt där inne undrar jag över hur det ska bli för Movitz – det är ju lätt att skaka av sig dessa välmenta men ack så jobbiga kommentarer när man inte själv bär namnet…
Är detta något ni någonsin funderat över?

Vårat jättegulliga barnbarn fick namnet Movitz och det tycker vi är fint.
Stolta morföräldrar Gunnel och Bernt

Jag tycker Movitz är fint. Vårt barnbarn har döpts till det namnet och han är en jättegullig liten kille. Hälsningar Mormor o Morfar