Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
En kvart som kan förändra ditt liv – Hillevi Wahl

En kvart som kan förändra ditt liv

Här är dagens krönika i Metro.
Om mitt kursnörderi och glädjen i att få lära sig något nytt.
Alldeles gratis. Och på bara en kvar.
Vilken är den bästa kurs som du har gått i? Och vad är den knasigaste kursen du har hittat i en kurskatalog?
Läs gärna kolumnen och kommentera.

4 kommentarer

Åh vad jag håller med dig! TED är heeelt fantastiskt och man kan där lyssna på massor av spännande personer. Jill Bolte Taylor & Benjamin Zander är två av mina favvoriter.

Gick en veckas informationskurs på Centralförbundet för alkohol och narkotikaupplysning, CAN i slutet av 80-talet. Jag var helt otränad att tala inför folk och vi blev filmade och utvärderade. Jag tänkte först sjukskriva mig men genomled en fruktansvärd nervositet – och klarade det! Det har stärkt mig mycket.

Jag är väldigt förtjust i arkitektur och där är ABF en guldgruva. Både när jag bodde i Stockholm och nu när jag flyttat till Malmö. I Stockholm kunde man följa med på guidade bussturer för att se ”stadens årsringar” på lördagar, där behövde man inte heller föranmäla sig utan kunde hänga på om man hade tid just den dagen. Nu i vår anmälde jag mig till en kurs om Malmös arkitektur från 1945 och fram till idag men den blev tyvärr inställd 🙁 Får hänga på Trädvandringen som handlar trädsorter i stadens parker istället 😉
.-= steffanies senaste blogginlägg: ..”det som var sant för mig måste vara sant för alla andra” =-.