Ännu ett fint mail

”God fortsättning Hillevi!
Jag heter Karin, är 30 år och bor i Halmstad. Jag vill bara tacka dig för all den glädje som du skänker mig, och säkerligen många andra, genom ditt skrivande. Jag fick en dotter i augusti 2008 och tyckte att det var en omtumlande upplevelse. Min syster gav mig då ”En fuskmammas bekännelser” samt ”Från fuskmamma till supermamma” och som jag skrattade! Jag kunde inte hålla mig ifrån böckerna utan satt och läste samtidigt som jag ammade. Fler än en gång tittade min lilla dotter förbryllat upp på mig när skrattsalvorna fick henne att guppa upp och er på min mage, men jag blev definitivt en gladare och troligen bättre mamma av läsningen – TACK!
Jag uppskattar också ditt engagemang i En Vit Jul. Jag skrev på och var vit hela julledigheten, något som för mig inte är så svårt eftersom jag aldrig har tyckt om alkohol. Men andra runt omkring mig (svärföräldrar med flera) trodde såklart att det var syskon på gång, vilket jag fick dementera. Tröttsamt att alkohol skall vara så intimt förknippat med festligheter i det här landet och att man skall anses konstig för att man avstår.
En stor och varm kram till dig i vintervädret, från en av alla dina läsare.

/Karin”

Svar: Tack snälla Karin för ditt fina mail. Det är så himla roligt att få era brev. Det får mig att minnas hur omtumlande det var, då de första åren. Nu känner man sig som värsta proffset. Åtminstone vissa dagar.