Resumé om Vit jul

Även branschtidningen Resumé skriver om kampanjen för en Vit jul:

”IOGT-NTO beskriver hur alkoholbranschen såväl som livsstilsmedia har mutat in att alkohol ska associeras med roligt.
–?Det dricks vin överallt. I inredningsreportagen står vinglasen fyllda på borden och på föräldramöten serveras vin i stället för kaffe. Här vill vi vara med att förändra bilden, säger Johanna Bergkuist på IOGT.”

Jag tycker de gör en fantastisk insats på IOGT. Och jag förstår inte heller varför det ska serveras vin på föräldramöten.
Vad är det för fel på kaffe?

3 kommentarer

Undrar om det där med vin på föräldramöten är ett storstadsfenomen? Jag hade aldrig hört talas om det, än mindre tänkt tanken, innan du skrev om det. Jag vet en föräldrakooperativ förskola i stan som har föräldraFESTER och då serveras det alkohol, men annars, nej det finns liksom inte i vår lilla stad. Och i mina öron låter det helt befängt….

VAR serveras det vin på föräldramöten?! Har jag aldrig upplevt eller ens hört talas om förrän nu!