Nu kan du spraya på dig en doft av nytvättad handduk!

Har ni sett det här – att man kan köpa parfymen ”Clean Warm Cotton Edt”.

”Så ren & så fräsch! Denna parfym ger dig doften av en fluffig, varm handduk som du precis tagit ut ur torktumlaren eller känslan av att ta på dig din favorit t-shirt som hängt utomhus på sommaren och torkat.”

Hahaha. Underbart. Hur kommer folk på sådant här? Tydligen är den väldigt poppis också, i vårt nya hemmafruidealsamhälle. Sprutt, sprutt så luktar man mamma. Men det kostar. 450 spänn, för 30 ynka milliliter. Då är det billigare att tvätta på riktigt.

Själv har jag just lärt mig att 30 är det nya 40. Alltså, att man ska tvätta allting i 30 grader. Utom underkläder och annat hårdskitat, som ska gå i 60.

1 kommentar

Hihi….och jag har sånt där doftspray som jag sprutar runt med i lägenheten….särskilt kanske i sonens instängda rum…och gissa vad det är för doft: CLEAN COTTON!!! Luktar jättegott!! Hur kan man fånga en doft? Nu har jag ju ingen lust att dränka mig i sån doftspray även om det skulle vara ett billigare alternativ, hihihi….men jag ska minsann sniffa på parfymen du anger nästa gång jag är i lämplig butik…
.-= Sally´s last blog ..Har det rättat till sig, tro? =-.