Gör som kändismammorna – rensa för livet!

Loppi.se är en ny köp-och-sälj-sajt för barnfamiljer som jobbar helt i min stil. Jag älskar loppisar och skicka-vidare-principen när det gäller barn. Så här står det i pressreleasen:

”Kristin Kaspersen, Emma Wiklund och Hanna Hedlund gör det redan. Nu vill Loppi.se uppmana fler familjer att rensa hemma och samtidigt göra en insats för den egna plånboken, miljön och World Childhood Foundation.

– Loppi.se är en nischad second-hand-sajt med prylar för barn mellan 0 – 14. Vår förhoppning är att familjen ska kunna göra bra affärer på Loppi.se och med Rensa för Livet-kampanjen hoppas vi kunna inspirera fler att rensa, göra en insats för miljön och inte minst stödja World Childhood Foundation som arbetar för barns rätt att vara barn”, säger Katarina Bergegård, VD.

Ett antal kända mammor och pappor har engagerat sig i insamlingen och rensat på hemmafronten bland barnprylarna. På sajten kommer man att kunna köpa till exempel Emma Wiklunds dotters säng eller varför inte Kristin Kaspersens sons gamla favoritfåtölj.

Kampanjen beräknas hålla på i minst två månader och varje vecka presenteras barnprylar från en ny kändis.”

Emma Wiklunds dotters säng! Bara en sån sak. Själv hoppas jag på någonting från familjen Lars Norén. Gärna något i cement. Eller en spargris från familjen Anders Borg. Eller vad som helst från vilken unge som helst i klanen Bergman. Kanske ett gammalt nattduksbord som det står Döden, döden, döden nedklottrat på…