Klipp dig och skaffa ett jobb!

David Eberhard har gjort det igen. Han retar gallfeber på i princip varenda svensk i nya boken ”Ingen tar skit i de lättkränktas land” (Prisma förlag). Kränkta socialdemokrater ligger riktigt risigt till.
Och jag njuter. Inte för att jag har något emot kränkta socialdemokrater specifikt – men att någon vågar ta sig ton. Vi svenskar är alltför duktiga på att knyta näven i fickan och gå in i en offerroll. Och tro att pappa staten ska hjälpa oss.
Jag hoppas detta blir en av årets mest lästa böcker. Ni behöver inte hålla med. Men som diskussionsunderlag är den fullkomligt oslagbar.

3 kommentarer

finns den i pocket? Jag är med i en bokcirkel och vi behöver lite bra diskussionböcker som variation till all annan litteratur som vi läst
/Annika

Jo jag håller med och så tycker jag att du ser så sund ut med dina fina färger och ditt vackra hår.
/Vy