”Stark läsning”, skriver Laholms Tidning.

Laholms Tidning skriver om Hungerflickan:

Hillevi Wahls Hungerflickan (Norstedts) är en fortsättning på den sorgkantade berättelse om alkoholistbarnet Irmeli som inleddes i Kärleksbarnet (Prisma, 2006). Irmeli är inte Hillevi, betonar författaren, men likheterna dem emellan är betydligt fler än skillnaderna. I Hungerflickan är det inte längre den fysiska och känslomässiga misären runt de supande föräldrarna som står i fokus, utan de ätstörningar som Irmeli utvecklar under tonåren, och som exploderar under hennes tid som utbytesstudent i USA. Hillevi Wahl skriver rättframt och enkelt, och lyckas med konststycket att förhålla sig fullkomligt osentimental till den helvetesvandring hon genomlidit. Stark läsning.”

1 kommentar

Hej Hillevi!

Jag följer din blogg och har läst dina fantastiska böcker! Är dock lite för blyg för att skriva kommentarer men ingen regel utan undantag. (Övar på att ge positiv feedback. )

Tycker att det är så härligt att följa din blogg och läsa om dig och din familj, du skriver så fint om både din man och dina barn. Det riktigt lyser av kärlek om dina texter och det är så skönt att läsa en fin blogg, att vila lite från alla övriga ställen på internet där det mest fokuseras på allt negativt och allt som är fel. Du tar upp så många viktiga saker här, vit jul, missbruk, pedofiler för att nämna några inlägg som har berört mig.

Idag när jag stod på löpbandet och joggade så tänkte jag på dig och din träning. Tycker att du är helt enastående! Blir peppad av dig och när det är motigt att komma tillbaka efter 2 barn så tänker jag på dig. Hillevi har ju faktiskt 3 barn, kan hon så kan jag. 🙂 Jag önskar att vi hade haft NMT här också. Verkar vara så fantastiskt roligt.

Sedan tänkte jag passa på och fråga om du vet när hungerflickan kommer ut på pocket? (Vill ha den som bok i vår bokklubb när det är min tur att välja bok.)

Ursäkta den långa kommentarern, när jag väl skriver en kommentar så tenderar den att bli lång.

// Mvh Pia