Medan jag var och handlade…

Ja, vi har ju varit på resa. Tre barn i en Volvo kombi.
Till Borås. Det har varit livat. På alla vis. (Bilder kommer så småningom.)
En dag rusade jag in i Knalleland och blixthandlade ett par jeans.
Sedan fick jag ett så här fint mail:

”Hej! Du var inne och handlade av mig på Kapp-Ahl i knalleland igår måndag. Betalningen strulade och jag fick ta ditt leg, och blev helt ställd när jag förstod vem du var. Jag läste Kärleksbarnet på stranden några varma sommardagar 2007, inte den vanliga strandlitteraturen. En konstig känsla att ligga i solen bland ala ”lyckliga” familjer och höra bus och plask i bakgunden. Vissa stycken läste jag med gråt i rösten för min man. Ville bara säga att jag berördes så av din bok.
Hälsningar Ingrid”

Svar: Åh, vad jag älskar sådana här mail. Jag kommer aldrig att vänja mig vid att bli igenkänd. Men jag blir lika varmt lycklig varje gång min bok har berört någon. Eller någon vill tacka för en krönika.
Tack snälla alla fina.
Och tack för den trevliga servicen på Kappahl i Knalleland! Det var annat än stroppiga stockholmare, det.