Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Rrrrrrrrrrrrrrrrr! – Hillevi Wahl

Rrrrrrrrrrrrrrrrr!

Här sitter vi, min åttamånadersbebis och jag. I soffan, mitt i natten.
”Boooah!”, säger hon.
Sedan skriker hon i falsett.
Hon är skitpigg, fast alla andra sover.
Och hon har upptäckt att man kan kommunicera genom ljud.
Och så har hon upptäckt sina fötter. Och att välling är gott.
Kanske lite för gott.
För nu sitter vi här. Mitt i natten. Fast alla andra sover.

Men i morgon bitti kommer hon att vakna först av alla igen. Och ligga och dra mig i underläppen. Och vara sådär oförskämt tokhappy för att det är en ny dag. Och säga ”Rrrrrrrrrrrrrrrrr!” så det sjunger i parketten.
Hon säger så, när hon är som gladast.
”Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!”
Rrrrrrrrrrr på dig själv, du ljuvliga unge. Men kan vi inte sova snart? Snälla.

3 kommentarer

Jag blir lite full i skratt för problemen med vakna barn ändras ju med åren. Men vi kanske kan få alla 16 åringar som sitter framför datorn mitt i natten att ta hand om de små pigga barnen 🙂 Jag får numera tjata på sonen så att han går och lägger sig före kl 2.

Hoppas att du fick sova ut sedan…
Off topic: Henry Bronett ger stöd i kampen för ”lull-fria” föräldrar. Detta är ett av hans tips inför barnens fördelsedagsfirande i Alltombarn-intervju:
9. Låt bli alkoholen
– Jag tycker att det är ansvarslöst att dricka alkohol framför sina barn, även om det bara är lite. Vuxna som öppnar ölburkar med barn omkring sig är bland det äckligaste som finns. Jag är inte nykterist, men barn behöver stabilitet och tillit och inte vuxna som är lite lulliga och annorlunda mot vad de brukar vara.
http://www.alltombarn.se/smabarn/sa-blir-kalaset-som-en-cirkus-1.20225